BØKER

Stemmen eller støyen – tekster om å lytte

Stemmen_forside17 oktober kommer vår nye bok utgitt av forlaget Press. Vi har samlet et utvalg av tekstene vi skrev i løpet av året som spaltister i VG helg.

Vi forteller om våre erfaringer med pressen, om inspirasjon og tanker samt deler historer fra våre liv.

Kunstneren Hildegunn Solbø bidrar med sine visuelle refleksjoner over tekstene i form av illustrasjoner til hver enkelt tekst.

Klikk her eller klikk på boken for å kjøpe den!

The Spiritual Password

SPIRITUAL PASSWORDBoken The Spiritual Password ble lansert 6. januar 2014 av forlaget Hay House UK og ble distribuert i England og andre engelsktalende land, både som tradisjonell bok og på digitale plattformer.
Med The Spiritual Password gleder vi oss over at vi kan dele våre spirituelle verktøy også på det engelsktalende markedet. Det er en unik vei til å komme i kontakt med hjertets visdom og finne sin unike kraft og komme inn i de uendelige muligheter som ligger i bevisstheten om at vi alle er en del av et universelt hele.
Den engelske boken er en revidert utgave av Møt din Skytsengel som ble utgitt av Cappelen Damm i 2009. Kjøp boken her eller her

 

Møt din skytsengel

er en selvutviklingsbok med en åndelig dimensjon.

Møt din skytsengelBoken er foreløpig gitt ut i følgende land: Norge, Sverige, Danmark Tyskland, Sveits, Østerrike, Belgia, Nederland og Italia. Med boken Møt din skytsengel ønsker vi å dele gleden og spenningen det ligger i å ha et ærlig møte med seg selv. Når du har det, kan du oppdage kvaliteter ved deg selv som du ikke ante at du hadde.

Boken er lagt opp med en teoridel som består av forklaringer eksemplifisert med personlige erfaringer, og en praktisk del som består av meditasjoner. Den er like nyttig for nybegynnere innen meditasjon som for den vel bevandrete. Møt din skytsengel tar deg på en vandring i et ærlig og kjærlighetsfylt møte med deg selv gjennom kroppen, auraen, hjertet, jorden, universet og i møte med skytsengelen din og på en reise i englenes univers.
Kjøp boken, meditasjons-CD og lydbok her

 

Englenes hemmeligheter

Englenes HemmeligheterDet er ingen hemmelighet at vi kommuniserer med engler, I denne boken, som er oppfølgeren til Møt din Skytsengel , forteller vi om hvordan vi opplever dette samspillet, og tar deg med på en reise i englenes univers. Gjennom en rekke øvelser, meditasjoner og spirituelle verktøy, ønsker vi å gi deg muligheten til å bruke nye sider ved deg selv, slik at englene kan bli en naturlig del av hverdagen: Du vil kunne se muligheter der andre ser katastrofe, du vil kunne se lys der hvor andre ser mørke og du vil kunne skape situasjoner som er gode for deg selv og dem du er glad i.
Kjøp boken, meditasjons-CD og lydbok her