OM OSS

Soulspring er skapt i frihet og for å forandre verden

Forandringen begynner innenfra og den begynner med hver og en av oss. I lang tid har menneskeheten utviklet seg intellektuelt og teknisk og det kollektive samfunnet har tatt gigantskritt i velferd, i hvert fall i vår del av verden. Men likevel opplever flere og flere at selv om det ytre er på plass, er det noe som mangler. Kanskje vi har glemt selve essensen av hvem vi egentlig er i vår materielle streben?

Soulspring er en lekeplass for selvutvikling med en åndelig dimensjon og har skapt et trygt sted for mangfold der det er høyt under himmelen for din egen vekst. De spirituelle verktøyene du lærer er unike for Soulspring og oppdaterer deg til den nye tiden vi er i. Det gis ingen svar. Derimot kan du lære deg spirituelle verktøy for å finne din egen sannhet og dine unike svar.

Your soul senses the world that awaits you

Gjennom Soulspring får du en mulighet til å sprenge grenser, åpne nye horisonter i deg selv og utvide din komfortsone. Soulspring gir deg trygge rammer for at dette kan skje. Enten du velger å følge oss via onlinekurset Soulspring Basic, todagers-kurs eller dedikerer deg til å gå på Readingåret der du virkelig kan gjøre et dypdykk inn i din sjels guddommelig kilde, vil Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng følge deg. Vi har dedikert oss til å lytte til våre hjerter og ønsker å dele vår spirituelle oppvåkning med deg.

I oppveksten opplevde begge vi Soulspring-gründere en splittelse mellom det indre i oss og verden rundt oss på hver vår kant. Gjennom lang tids søken og indre arbeid, kom vi til et punkt i oss selv hvor kropp og sjel kunne møtes. Der fant vi klarhet, bevegelse og tilgang til hvem vi var - og er - dypest sett. Dette ble starten på et langvarig samarbeid og samspill ingen av oss hadde forutsett. Styrken vår er nemlig at vi er to. Det oppstår en kraft og inspirasjon ingen av oss to kunne ha skapt alene. Vi er likeverdige i alt vi gjør og balanserer godt mellom å gi og ta i mot - til oss selv, hverandre og menneskene rundt oss som stadig blir flere.

Sjelens potensial er ofte gjemt, slik en blomst er i en knopp om våren. Vi trenger varme og lys for å kunne vokse tilstrekkelig for å folde oss ut i vår fulle blomsterprakt. Hos Soulspring åpner vi opp med nærvær, tilstedeværelse, meditasjon og enkle, men kraftfulle spirituelle verktøy og innsikter. Når du lar sjelens visdom og skjønnhet komme til overflaten og lar den få en stemme i livet ditt og et nærvær i kroppen, da begynner det å bli gøy. Da kan du endelig sitte i førersetet i ditt eget liv ved bevisst å ta ansvar for livet ditt og begynne å skape det slik du vil.

Vi Soulspring-gründere ønsker å følge deg et stykke på veien. Vi kan love deg en sterk vekst, mye latter, forløsende tårer og en innsikt som bare er din.

Er du klar?