Prinsesse Märtha Louise

Märtha LouiseÅ være født inn i den norske kongefamilien har ført til at jeg har vært i medias søkelys hele livet. Det har vært utfordrende, men likevel har det gjort at jeg tidlig tok bevisste valg i møte med hvem jeg var og er. I tillegg til flere beskytterskap for ulike organisasjoner for funksjonshemmede i min offisielle rolle, er jeg utdannet fysioterapeut og er terapeut i Rosen Metoden. Jeg har opptrådt i en rekke TV programmer, blant annet i Barne-TV på NRK, skrevet barnebøker, og har vært på landslaget i sprangridning i flere år. Hestene lærte meg å kommunisere på mange plan som senere førte meg til å utvikle mine spirituelle evner.

Elisabeth Nordeng og jeg møtte hverandre på et kurs for energiarbeid der man utvikler reading-evnen. Dette var utgangspunktet for at Elisabeth og jeg grunnla et selvutviklings program med en åndelig dimensjon i 2007 som da het Astarte Education. Vi byttet navn til Astarte Inspiration og byttet igjen i 2014 til Soulspring. Sammen er Elisabeth og jeg etterspurte foredragsholdere over hele verden og har gitt ut flere bøker sammen: Stemmen eller støyen, Møt din skytsengel, The Spiritual Password og Englenes hemmeligheter.

Jeg er gift med Ari Behn og bor i Lommedalen med de tre barna våre, Maud, Leah og Emma, og hunden vår Xavanna.

Jeg har et inderlig ønske om at alle begynner å forandre verden fra innsiden, altså ikke fra jordens innside, men fra innsiden i hver og en av oss. For å gjøre det, er det viktig å lytte innover og oppdage din unike stemme. Det finnes mange muligheter å søke innover, et av dem er å gå på kurs hos oss i Soulspring. Håper vi sees!